درود بر شما وقت بخیر
به تعمیر پارسیان خوش آمدید
تعمیر آیفون تصویری تکنما
آیفون تصویری تکنما یکی از با کیفیت ترین آیفون های تصویری موجود در بازار است. عیب یابی و تعمیر آیفون تصویری تکنما، برای تمامی تکنسین ها و تعمیرکاران آیفون تصویری کاری دشوار و پیچیده می باشد. چرا که این آیفون تصویری تنها آیفون تصویری است که در ایران از سیستم هفت سیمه بهره مند شده است. هم چنین تمامی کارایی این آیفون تصویری به صورت دیجیتال می باشد.
در این مطلب تصمیم داریم تا بخش هایی از این آیفون تصویری را عیب یابی و تعمیر کنیم. با ما همراه باشید.
تعمیر آیفون تصویری در کابل کشی
در زمان عیب یابی این آیفون تصویری، حتما با مشکل کم بودن صدای رفت و برگشت و یا صدا با نویز شدید مواجه شده اید. شما باید برای تعمیر، خرابی را سیم های ال یک (L1) و ال دو (L2) جست و جو کنید. چرا که یکی از این سیم ها قطع شده و یا به صورت جا به جا بسته شده است.
همین طور این امکان وجود دارد که یکی از سیم های نام برده شده، به سیم اشتباهی مثل سیم گراند متصل شده باشد. که باید در زمان تعمیر تمامی مشکلات گفته شده بررسی و رفع گردد.
در صورتی که در زمان تعمیر متوجه شدید که کل سیستم دچار اختلال شده و عملکرد مطلوبی از خود نشان نمی دهد (نه صدا می رسد، نه رنگ می خورد و نه درب باز می شود)، بهتر است در ابتدا ترانس پنل را بررسی نمایید.
پس از بررسی ترانس پنل و تست آن، سیم های دی یک (D1) و دی دو (D2) را بررسی کنید. این امکان وجود دارد که تمامی سیم ها دچار قطعی شده و یا به صورت جا به جا بسته شده باشند.
تعمیر دوربین آیفون تصویری
در زمان بررسی پنل آیفون تصویری، لازم است بدانید که دوربین نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. در واقع می توان ضعف جدید آیفون های تصویری را در تعویض بالای دوربین آن به شمار آورد. چرا که این قطعه به یک قطعه مصرفی در آیفون های تصویری تبدیل شده است.
لازم است بدانید که در آیفون تصویری تکنما امکان تعمیر دوربین وجود نداشته و باید به طور کلی تعویض شود. البته لازم به ذکر است که هزینه پرداختی برای تعمیر خیلی بیش تر از پرداخت هزینه برای تعویض آن می باشد!
بررسی مشکلات رایج در آیفون تصویری تکنما
در زمان تعمیر برد اصلی پنل آیفون تصویری تکنما، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:
تصویر داخل واحد ها سیاه شده است:
حتما دوربین پنل آیفون تصویری و یا برد ماژول اصلی را بررسی کنید. بهتر است در زمان بروز این مشکل و برای رفع آن از یک تکنسین و تعمیرکار آیفون تصویری کمک بگیرید.
اگر صفحه کلید به اشتباه دکمه ها را می زند:
این امکان وجود دارد که خرابی مربوط به نرم افزار و یا مربوط به صفحه کلید باشد.
صفحه کلید به هیچ عنوان کار نمی کند:
حتما برد صفحه کلید را بررسی کنید. لازم است بدانید که برای رفع این مشکل باید برد صفحه کلید به طور کلی تعویض شود.
در صورت نداشتن صدا از بالا به پایین:
در زمان بروز این مشکل، حتما در زمان عیب یابی و تعمیر آیفون تصویری، خرابی بلند گو را بررسی کنید. این خرابی ممکن است در برد اصلی خود را نشان دهد. در صورتی که برد اصلی دچار مشکل شده بود، حتما آن را تعویض کنید.
نداشتن صدای پایین به بالا:
در تمامی واحد ها این خرابی مربوط به خرابی میکروفون می باشد. در زمان تعمیر آیفون تصویری، حتما برد اصلی پنل آیفون تصویری را بررسی کنید و در صورت نیاز به تعویض، این کار را انجام دهید.
تعمیر ترانس در آیفون تصویری
ترانس آیفون تصویری از نوع ۲۴ ولت مستقیم (دی سی) و متناوب (ای اس) می باشد که دارای یک ورودی برق شهری (۲۲۰ ولت) و دو خروجی ۲۴ ولت است. یکی از خروجی های آن ۲۴ ولت مستقیم (۲۴ دی سی) و خروجی دیگر آن ۲۴ ولت نامتناوب (۲۴ ای سی) می باشد.
در کل ترانس آیفون تصویری تکنما وظیفه برق رسانی به پنل آیفون تصویری را بر عهده دارد. همان طور که می دانید خروجی ۲۴ ولت مستقیم به ورودی برق پنل اصلی آیفون تصویری وصل می شود. همین امر باعث روشن شدن پنل می گردد. خروجی ۲۴ ولت متناوب ترانس برای درب بازکن پنل آیفون تصویری استفاده می گردد که به صورت کلیدی به سوکت درب باز کن پشت پنل آیفون متصل شده است.
زمانی که متوجه شدید پنل اصلی آیفون تصویری خاموش شده است، باید در ابتدا خرابی را در ترانس آیفون تصویری جست و جو کنید. یکی از خرابی های رایج در تعمیر ترانس آیفون تصویری، سوختن و یا آسیب دیدن فیوز ترانس می باشد.
پس در ابتدا و در زمان تعمیر آیفون تصویری، حتما فیوز ترانس را بررسی کنید. در صورتی که چراغ ترانس روشن نبود، فیوز سوخته و باید آن را تعویض کنید.
همین طور این امکان وجود دارد که در زمان تعمیر آیفون تصویری، متوجه شوید که ظاهر ترانس سالم است اما آیفون تصویری خود به خود خاموش و روشن می شود و یا درب بازکن به خوبی کار نمی کند. به این خرابی اصطلاحا ضعیف شدن ترانس می گویند.
برای این که از ضعیف شدن ترانس اطمینان خاطر کسب کنید، بهتر است از یک دستگاه مولتی متر کمک بگیرید و خروجی ترانس را بررسی کنید.